Monday, July 31, 2006

Προσπαθώ ...

... Όσο μπορώ να απέχω από την πραγματικότητα , λίγο γιατί δεν είναι τα νεύρα μου και στην καλύτερη κατάστασή που θα μπορούσαν λίγο γιατί εκ πεποιθήσεως είμαι φυγόπονος , τέλος πάντων σημασία έχει ότι δεν θέλω να συμμετέχω στον πραγματικό κόσμο .
Σε αφήνουν όμως ??? Όχι βέβαια ότι και να κάνεις όσο και να θες να κρυφτείς τσούπ να σου και πετάγεται η άτιμη σαν την πορδή ένα πράμα εκεί που δεν την περιμένεις .
Τι έγινε τώρα και τα πήρα στην κράνα κατα την σύγχρονη γραμματική ;) ???
Μα ! τι άλλο η μαλακισμένη επίθεση των εβραίων στην Κανά ,(Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία - κατ' άλλους στην Κάνα του Λιβάνου , η ουσία δεν αλλάζει ) εναντίων ποιών ρε παιδιά ?
γυναικόπαιδα ήταν οι στόχοι . Βέβαια τι άλλο θα μπορούσαν να χτυπήσουν , ακολουθούν την τακτική της γενοκτονίας , σκοτώνεις το "κακό " στη ρίζα του, χωρίς γυναίκες που θα γεννήσουν αύριο τους υποψήφιους "μαχητές" και υπερασπιστές της πατρίδας τους μειώνεται η αντίδραση όπως και χωρίς παιδιά που μεγαλώνοντας θα κληθούν από την συνείδηση τους να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη τους . Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία τι είναι πατρίδα και πώς αποκτήθηκε γιατί θα αρχίσω να λέω μεγάλες κακίες και δεν είναι του παρόντος .
Είναι στιγμές που συλλαμβάνω τον εαυτό μου -αν και αντίθετος με τις κάθε είδους εκκαθαρίσεις- να με βρίσκει υπέρμαχο των Ναζί , γεγονός μου με φρικάρει βέβαια γιατί δικαιώνετε η άποψη ενός παράφρονα ή μήπως δεν ήταν τελικά ? ως προς το συγκεκριμένο τουλάχιστον ...
Οι Αμερικάνοι από την άλλη δρουν σαν κατακτητές και κυρίαρχοι του κόσμου απλώνοντας χέρια και πόδια σε ότι δεν τους ανήκει , ποιος τους σταματάει άλλωστε ? καταστρέφουν λαούς ξεριζώνουν πολιτισμούς ολόκληρους και επιβάλουν έναν τρόπο ζωής σε ποιους ? σε αυτούς που παρήγαγαν πολιτισμό , γιατί ρε παπάρα αμερικάνε τον ρώτησες τον Άραβα αν θέλει να αλλάξει τον τρόπο που ζει ? Αυτός μπορεί να θέλει και να είναι ευτυχισμένος με την καμήλα του και ένα πιάτο κουρκούτι , τι σκατά σε νοιάζει εσένα πως θα ζήσει αυτός ? Αλλά βέβαια δεν μπορείς να ανεχθείς εσύ ο "πολιτισμένος" πίθηκος να ανεχθείς γύρω σου κάποιον που έχει γνώση της ζωής πρέπει να τον κάνεις το ίδιο μαλάκα σαν εσένα . Να εκμεταλλευθείς εσύ τον Πλούτο του ( γιατί αυτός δεν ξέρει ! θα τον πουλάει φτηνότερα ) να ελέγχεις την σκέψη του ( μέσα από τους νόμους που θα επιβάλεις με τα όπλα σου ( γιατί στο λόγο είσαι άχρηστος και ανίκανος ) Και γενικότερα να εξουσιάσεις τον κόσμο μέσα από τα πειράματα που έκανες και τροποποίησες ότι παρήγαγε η Μητέρα φύση αφού της γάμησες το πάτερο πρώτα .
Το σταματάω εδώ για την ώρα γιατί θα αρχίσω να λέω πιο χοντρά πράγματα και οι τύποι με τα μαύρα δεν αργούν να την στήσουν απ' έξω ;)
Ένα τελευταίο ...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ ...

3 Comments:

Blogger ellinida said...

Γάμισε τα . Βλέπω ειδήσεις αυτές τις ημέρες και γίνομαι Τούρκος . Δεν αντέχεται με τίποτα λέμε . Τι σφαγή !
Καλή βδομάδα να χουμε .
Γάμισε τα σφίξαν κι'οι ζέστες !
Πάντως γενικά είσαι καλύτερα ε ;

1:07 PM  
Blogger piperi said...

Να τα γαμισω δεν αντιλέγω ρωτάς αν μου κάθοντε όμως ??? :lol :lol

Ναι καλύτερα είμαι άρχισα να την αφήνω πίσω δέν έχει ουσία να το παλεύω άλλο ...

1:29 PM  
Blogger ellinida said...

filakiaaaaaa

10:05 AM  

Post a Comment

<< Home